راه اندازی رستوران و فست فود از آن جمله فعالیت هایی است که ممکن است در نگاه اول خیلی پیچیده به نظر نیاید و کاری راحت و آسان نشان داده شود. راه اندازی رستوران شاید آرزوی خیلی از علاقمندان این حوزه باشد، وشاید فکر کنید خیلی راحت است اما در واقعیت کاملا موضوع برعکس است به صورتی که حتی راه اندازی رستوران کوچک هم به سهم خودش پر است از چالش های غیر قابل پیش بینی ، و کاری زمان بر و دشوار که برای موفقیت در کارهایی با این پیچیدگی نیاز به برآورد هزینه، تامین سرمایه و تجهیزات دارید. بدون شک در
راه اندازی رستوران و هرچه رستورانتان بزرگتر باشد (مانند رستوران های زنجیره ای) این نیاز را بیشتر احساس خواهید کرد.
برای شروع باید یک براورده اولیه از این
راه اندازی رستوران داشته باشیم که به یقین میتوان گفت مهمترین فاکتور آن
راه اندازی رستوران است که باید تحلیل و بررسی شود و معمولا چندان کم هزینه نیست. از سرمایه اولیه تا پرداخت حقوق پرسنل ، هزینه بسیار زیادی از جیب تان خواهید داد، بدون اینکه سودی برایتان ایجاد شود. تخمین هزینه های مورد نیاز، یکی از نخستین گام ها برای شروع یک کار تجاری است.
به جز زمانی که خودتان ثروتی داشته باشید، باید طرحی توجیهی از کاری که می خواهید شروع کنید، آماده کنید و با آن بانک یا سرمایه گذاری، را متقاعد کنید تا برایتان سرمایه گذاری کند.
رستوران داری و نیازهای رو به رشد
امروزه تعداد افرادی که تمایل دارند غذای خود را بیرون از خانه بخورند افزایش یافته است. چهل سال قبل 155 هزار رستوران زنجیره ای در آمریکا وجود داشت و هم اکنون به بیش از 960 هزار عدد رسیده است. با این وجود هنوز فضای خالی برای رستوران جدید و مراکز ارائه خدمات غذایی احساس می شود.
ادامه مطلب
درباره این سایت